Έγινε ο χαμός

Μεγάλος αριθμός φίλων και αναγνωστών της ιστοσελίδας “ΚΩΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” μας ζητά να ξαναδημοσιεύσουμε το άρθρο με τον τίτλο “ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ”. (Το άρθρο βρίσκεται στην ιστοσελίδα “Κως προοπτική” στην κατηγορία των τοπικών) Όλοι μας προτρέπουν να ξεκινήσουμε εμείς την συγγραφή του.

Στην ομάδα μας υπάρχουν δύο απόψεις τις οποίες σας καταθέτουμε:

Η μία λέει ότι η περίπτωση Κυρίτση και της παράταξης του έχει τελειώσει στην Κω μετά από τρεις εκκωφαντικές ήττες  και ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε.

Η άλλη αντίθετα μας υπενθυμίζει την επιστροφή του μετά την δεύτερη ήττα του και μας λέει ότι ο Κυρίτσης δεν είναι το άτομο αλλά η νοοτροπία και ο χαρακτήρας των ανθρώπων που δυστυχώς αν δεν καταπολεμηθεί θα επανέρχεται συνεχώς στο προσκήνιο.

Θα θέλαμε την γνώμη σας:

Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας.  Μπορεί σε μας ο αποστολέας να είναι γνωστός αλλά κρατείται απόρρητος και στην περίπτωση δημοσίευσης της άποψης σας η γνώμη σας θα είναι ανώνυμη.

Επιθυμούμε να μας στείλετε τις περιπτώσεις εκείνες που μπορούν να συμπληρώσουν τα κεφάλαια της “ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ” χρονολογικά και κατά περίπτωση.

Μόνον έτσι θα ξεκινήσουμε την συγγραφή και  την έκδοση του τόμου των πεπραγμένων μιας επαίσχυντης περιόδου που αμαύρωσε την ιστορία του νησιού μας.   Διαδώστε το  στους φίλους σας για να συμμετάσχουν