Τα Σαμπουάν

Αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική Δημοκρατία εδώ και 5-6 χρόνια και κυρίως τους τελευταίους μήνες δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ όπως είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, δηλαδή η αντικειμενική (όσο το δυνατόν) ενημέρωση των πολιτών της από το ΜΜΕ.

Η ελευθεροτυπία προστατεύεται από το Σύνταγμα μας. Πρέπει δηλαδή να επιτρέπεται και να προστατεύεται η ελεύθερη έκφραση γνώμης των δημοσιογράφων πάνω στα προβλήματα των πολιτών …. Μόνο που αυτή που έχουμε δεν είναι ελευθεροτυπία αλλά ΑΣΥΔΟΣΊΑ!!! Υπάρχει μια Αντιδημοκρατική, Απολυταρχική, Αντισυνταγματική χρήση των ΜΜΕ από τους ιδιοκτήτες τους και την Κυβέρνηση που την τροφοδοτεί, την ανέχεται και την στηρίζει με όλα τα μέσα. Παντελώς αντίθετη με τους νόμους και το Σύνταγμα μας…

Αυτή δεν είναι ενημέρωση ούτε καν ….υποκειμενική!! Αυτή είναι….. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ προϊόντων!!! Κάτι σαν να πουλάνε….. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ή….. ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ!!!  Αυτοί δεν ενημερώνουν στοιχειωδώς τους πολίτες αλλά τους ΠΟΥΛΑΝΕ τα Σαμπουάν που θέλουνε, όπως θέλουνε, όσο θέλουνε. Πρόκειται για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ υπέρ της Κυβέρνησης…. σαν η κυβέρνηση μας να μην είναι η Δημοκρατική έκφραση των πολιτών, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία που διαφημίζει τα προϊόντα της στην τηλεόραση κάτι σαν την ….Palmolive!!!!!!

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι “δημοσιογράφοι” αλλά πωλητές και ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ εμπορικών προϊόντων που στην προκειμένη περίπτωση είναι η πολιτική της Κυβέρνησης και η Κυβέρνηση…..

Ένα απίστευτο και παράνομο αλισβερίσι Κυβέρνησης – Ιδιοκτητών των ΜΜΕ και δημοσιογράφων που ξευτιλίζει παντελώς κάθε έννοια δημοκρατίας…..