Βορίδης

Έβλεπα και άκουγα σήμερα το πρωί τον Υπουργό Βορίδη και… πάγωσα!!! Πρόκειται για τρομερά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, για την Δημοκρατίας μας απόψεις οι οποίες αγγίζουν τα όρια του Φασισμού. Ο Υπουργός έβαζε κλασσικά Φασιστικά ερωτήματα σχετικά με την χρήση βίας από κρατικά όργανα….

“Θέλετε την βία των διαδηλωτών ή την βία πάνω στους διαδηλωτές;;”

“Θέλετε να καίνε τους δρόμους ή να χρησιμοποιούμε βία πάνω στους διαδηλωτές, πρέπει να αποφασίσετε πρέπει να την δεχτείτε την ΒΙΑ!!!”

“Βλέπω ότι αρνείστε να την δεχτείτε”” έλεγε στους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΪ… ενώ ο δημοσιογράφος Οικονόμου απεγνωσμένα προσπαθούσε να τον διακόψει λέγοντας του συνεχώς το κλασσικό “Τελειώνει ο χρόνος Υπουργέ”…. Μάταια ένας δημοσιογράφος του έλεγε ότι εγώ ΔΕΝ θέλω να καίνε τους δρόμους και ταυτόχρονα ΔΕΝ θέλω να ασκείτε βία πάνω στους διαδηλωτές, ξεγυμνώνοντας τους μέσα στους δρόμους….

“ΟΧΙ επέμενε ο Βορίδης ή το ένα ή το άλλο πρέπει να δεχτείτε!!! Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό που θέλει να περάσει ο Βορίδης. Πρόκειται για φασιστικές μεθόδους που σταδιακά θα “περάσουν” στις συνειδήσεις των πολιτών την χρήση βίας. Δεν έχει μέσο δρόμο. Δεν έχει σεβασμό και στους μεν και στους δε. Τώρα ΝΑΙ μόνο στην κρατική ΒΙΑ για την προστασία των δρόμων και αύριο στους μετανάστες, μεθαύριο στους ομοφυλόφιλους και τέλος στους κομουνιστές. Άλλωστε μόλις πρόσφατα μίλησε για την “ιδεολογική εξαφάνιση” των αριστερών στην Ελλάδα.   Ακριβώς αυτό έγινε και στην Ναζιστική Γερμανία. Έτσι ξεκίνησε ο Ναζισμός και ο Φασισμός για να φτάσει στο τέλος στις γενοκτονίες. Αν περάσουν στο μυαλό μας αυτές οι απόψεις…. ζήτω που καήκαμε!! Τώρα, στην αρχή χρειάζεται η αντίδραση!